ITHAS – International Tourism & Hospitality Academy at Sea, 2012

Ekonomski fakultet u Zagrebu i ove godine je organizator međunarodnog studijskog putovanja studenata turizma ITHAS – International Tourism & Hospitality Academy at Sea, 2012. ITHAS 2012 odvijat će se od 5. do 12. svibnja 2012. godine na ruti: Trogir – Split – Šibenik – Zadar – Nin – Šimuni – Betina – otok Zlarin – Solaris - Trogir. 
Ekonomski fakultet u Zagrebu i ove godine je organizator međunarodnog studijskog putovanja studenata turizma ITHAS – International Tourism & Hospitality Academy at Sea, 2012. Ovaj jedinstveni projekt edukacije studenata smjera turizam u svijetu održava se već sedmu godinu za redom. ITHAS 2012 odvijat će se od 5. do 12. svibnja 2012. godine na ruti: Trogir – Split – Šibenik – Zadar – Nin – Šimuni – Betina – otok Zlarin – Solaris - Trogir.
                                                 
Interes za sudjelovanje u ovom edukacijskom programu i ove je godine izuzetno velik te se očekuje preko 100 sudionika koji će krstariti na pet motornih jedrenjaka. Sudionici su studenti i profesori turizma iz Hrvatske, Slovenije, Finske, Njemačke, Kanade, SAD-a i Australije. Tema ovogodišnjeg ITHAS-a je Creation of Tourism Product. U programu ITHAS-a svakodnevno će se odvijati predavanja renomiranih svjetskih profesora iz područja turizma, članova Svjetske turističke Akademije, prezentacije studenata iz zemalja sudionika ITHAS-a, susreti s čelnim ljudima turističkih organizacija u svakom od mjesta predviđenih itinerarom te sudjelovanje u zajedničkim radionicama i team-buildingu.
 
Pravo prijave imaju sljedeći studenti:
  • Diplomskog studija smjera Turizam;
  • Stručnog studija smjera Turističko poslovanje;
  • Preddiplomskog studija i ostalih smjerova Diplomskog studija, ukoliko su upisali barem 3 izborna kolegija s Katedre za turizam.

Sve informacije o ovom projektu studenti mogu dobiti u kabinetu A306 kod asistenata A. Vlahova i V. Budimski, a prijave za sudjelovanje na ITHAS-u traju do zaključno 30. siječnja 2012. godine!
 
 ITHAS Prezentacija (PDF)>>>