Prof. dr. sc. Tonći Lazibat i prof. dr. sc. Lajoš Žager postali počasni profesori u Ukrajini

U vremenu od 02. do 05. 11. 2011.  dekan prof. dr. sc. Tonći Lazibat i prodekan prof. dr. sc. Lajoš Žager bili su u službenoj posjeti Nacionalnom sveučilištu državne porezne službe Ukrajine gdje su održali nekoliko predavanja na višim godinama studija te su proglašeni počasnim profesorima navedenog sveučilišta.
U vremenu od 02. do 05. 11. 2011.  dekan prof. dr. sc. Tonći Lazibat i prodekan prof. dr. sc. Lajoš Žager bili su u službenoj posjeti Nacionalnom sveučilištu državne porezne službe Ukrajine (National Uiversity of State Tax service of Ukraine) koje se nalazi u Kievu. Kao što je poznato, Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu ima potpisan ugovor o suradnji s navedenim Sveučilištem. Tijekom boravka u Kievu 03. 11. od 9,30 do 12,20 prof. dr. sc. Tonći Lazibat održao je u kongresnom centu Sveučilišta predavanje na temu „Role of  Quality in the International Business“. U isto vrijeme, na fakultetu na kome se studira problematika računovodstva i revizije, prof. dr. sc. Lajoš Žager održao je predavanje pod naslovom „Financial Reporting and Auditing in Croatia“.  Predavanja su bila održana za studente četvrte godine koji dio svoje redovne nastave slušaju na engleskom jeziku. Nakon održanih predavanja, u kongresnom centru Sveučilišta, održana je svečana ceremonija proglašenja naših profesora počasnim profesorima navedenog sveučilišta.
U okviru dobre suradnje  Ekonomskog fakulteta Sveučilišta  u Zagrebu i navedenog Sveučilišta valja istaknuti i činjenicu kako četiri studenta s navedenog Sveučilišta od početka ove školske godine studiraju na našem Fakultetu.  Na temelju navedenog, moguće je zaključiti kako se stvaraju dobri temelji za intenzivniju suradnju s kolegama iz Ukrajine.