Posjet studenata WU Wien Ekonomskom fakultetu Zagreb

12. travnja 2011. godine Ekonomski fakultet - Zagreb ugostio je studente WU Wien i  profesora dr. Arnolda Schuha. Studenti su došli u posjet Fakultetu u sklopu kolegija na Master Class CEE programu na WU Wien. 
12. travnja 2011. godine Ekonomski fakultet - Zagreb ugostio je studente WU Wien i  profesora dr. Arnolda Schuha. Profesor Schuh predaje marketing na WU Wien, direktor je Master Class CEE programa i direktor Competene Centra za Srednju i Istočnu Europu.
 
Studenti su došli u posjet Fakultetu u sklopu kolegija na Master Class CEE programu na WU Wien. Dobrodošlicu gostima zaželjela je prodekanica za međunarodnu suradnju prof.dr.sc. Nevenka Čavlek te je održala predavanje o Fakultetu i mogućnostima studiranja. Profesorica Nidžara Osmanagić Bedenik održala je predavanje na temu „Controlling between profitability and sustainability“. Osim predavanja na Fakultetu, studenti su bili u posjetu Austrijskom uredu za vanjsku trgovinu te poduzećima Kraš, Vipnet i Henkel.
 
Koordinatorica i organizatorica njihovog dolaska u Zagreb je prof.dr.sc. Đurđana Ozretić Došen s katedre za marketing EFZG-a.

Galerija slika