Rang lista kandidata Ekonomskog fakulteta Zagreb za Erasmus natječaj za studijski boravak u inozemstvu

Ekonomski fakultet Zagreb objavljuje rang listu Fakultetskog povjerenstva za ERASMUS studijski boravak u inozemstvu, nakon raspisanog natječaja za sudjelovanje u Programu ERASMUS i financijsku potporu studentima koji odlaze na studijski boravak u ak. god. 2011./2012. ili kombinaciju studijskog boravka i stručne prakse u ak. god. 2011./2012.

Ova rang lista objavljuje se radi velikog broja prijavljenih studenata i služi isključivo za orijentaciju studentima kako bi se lakše i na vrijeme mogli pripremiti za eventualni odlazak na studentsku razmjenu. Radi se o fakultetskoj rang listi i fakultetskom odabiru, a studenti u tablici nisu konačno odabrani i nisu dobili stipendiju jer su moguće izmjene. Također je važno napomenuti da se temeljem ove tablice studenti ne mogu prijavljivati na strano sveučilište, već moraju čekati konačne rezultate koje objavljuje Sveučilište u Zagrebu nakon odluke Agencije za mobilnost i programe EU, a to se može očekivati u svibnju 2011.

Podsjećamo studente da obavezno provjere rokove za nominaciju i prijavu na željeno strano sveučilište. Kao orijentaciju, za koje sveučilište trebate provjeriti rokove za nominaciju, možete koristiti fakultetsku rang-listu kandidata.

Molimo studente da se jave u Ured za međunarodnu suradnju EFZG-a (gđi. Paulini Matijašec, pmatijasec@efzg.hr) u slučaju ranijih rokova prijave za zimski semestar ili ako ne mogu naći rokove prijave na webu.

Rokove nominacije i prijave na strana sveučilišta studenti su dužni samostalno provjeriti.

Fakultetska rang lista