FBA-CIO Akademija - Upis treće generacije polaznika

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu izvodi FBA-CIO Akademiju, inovativan program cjeloživotnog obrazovanja u području poslovnog upravljanja s naglaskom na strateškoj primjeni informatike u poslovanju. Rok za podnošenje prijava svih zainteresiranih kandidata je do 31. prosinca 2010. godine. Detalji su dostupni klikom na naslov vijesti.

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu izvodi FBA-CIO Akademiju, inovativan program cjeloživotnog obrazovanja u području poslovnog upravljanja s naglaskom na strateškoj primjeni informatike u poslovanju. Detalje o programu možete vidjeti na web mjestu FBA-CIO Akademije (www.efzg.hr/cio ).

Radi se o jedinstvenom programu u kojem će sudionici steći i obnoviti znanja i vještine upravljanja informacijskim tehnologijama u suvremenom poslovnom okruženju.

U modernom poslovanju informacijska tehnologija i informacijski sustavi više se ne koriste kao pozadinski, ‘tehnički’ alati, nego kao izvor inovativnosti i konkurentske prednosti. Upravljanje informatikom veliki je izazov menadžerima, ali i samim informatičarima. Program je namijenjen članovima uprave, menadžerima ostalih razina, budućim menadžerima, rukovoditeljima informatike u gospodarstvu i javnoj upravi, voditeljima informatičkih projekata, mlađim informatičarima s menadžerskim ambicijama i korisnicima.

Na Web adresi https://www.efzg.unizg.hr/video  možete vidjeti, u obliku video filmova, neka od predavanja prve generacije polaznika.

Voditelji programa su prof. dr. sc. Velimir Srića i prof. dr. sc. Mario Spremić, a koordinator i tajnik mr. sc. Božidar Jaković (e-mail: bjakovic@efzg.hr ).

Program se sastoji od šest modula u ukupnom trajanju od 60 sati 1. Poslovna strategija i korporativno upravljanje informatikom 2. Upravljanje informacijskim sustavima 3. Inovativni poslovni modeli 4. Upravljanje poslovanjem 5. Upravljanje ljudima i timovima 6. Studije poslovnih slučajeva, tehnološke i metodološke novosti

Program se održava u prostorima Ekonomskog fakulteta – Zagreb petkom poslijepodne od 15.30 do 21.00 s pauzama i subotom ujutro od 09.00 do 15.00 s pauzama.

Cijena Programa po polazniku iznosi 18.000,00 kn, plativo u dvije rate. Uvjet za pohađanje programa je minimalno viša stručna sprema.
Polaznici dobivaju razne stručne knjige, a sve materijale predavača na USB memoriji.
Rok za podnošenje prijava svih zainteresiranih kandidata je do 31. ožujka 2011. godine. Prijava se sastoji od popunjenog obrasca prijave, ovjerene kopije diplome i uplate barem prve rate (broj žiro računa 2360000-1101351242 i poziv na broj 067399). Prijavu je moguće poslati putem elektroničkog obrasca (https://www.efzg.unizg.hr/cio ).

Uspješnim završetkom programa polaznici će od Ekonomskog fakulteta – Zagreb dobiti Certifikat cjeloživotnog obrazovanja «FBA-CIO Akademija».

Zahvaljujemo na Vašoj podršci programu i veselimo se budućoj suradnji.

Brošura programa (PDF)