Ekonomski fakultet - Zagreb
Stipendije za studente s invaliditetom

Stipendije za studente s invaliditetom

Vodeći sustavnu brigu o potrebama najranjivijih skupina građana, osobito mladih osoba s invaliditetom, sukladno Zagrebačkoj strategiji izjednačavanja mogućnosti za osobe s invaliditetom u razdoblju od 2007. do 2010., Grad Zagreb će po četvrti put dodijeliti stipendije učenicima i studentima s invaliditetom.
Stoga je 19.11.2010. raspisao Natječaj za dodjelu Stipendije Grada Zagreba studentima s invaliditetom za akademsku godinu 2010./2011. Isti je objavljen u „Vjesniku“ i na web stranici Grada Zagreba. Natječaj će biti otvoren 30 dana od dana objave u „Vjesniku“ i na web stranici Grada Zagreba, zaključno s 20. prosinca 2010.
Za akademsku godinu 2010./2011. studentima će se dodijeliti najviše 4 stipendije.
Stipendije se dodjeljuju temeljem Odluke o Stipendiji Grada Zagreba za učenike i studente s invaliditetom koju je donijela skupština Grada Zagreba.
Molbe za dodjelu Stipendije dostavljaju se poštom preporučeno u roku od 30 dana od dana objave natječaja u „Vjesniku" na adresu: Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom, 10000 Zagreb, Trg Stjepana Radića 1, s naznakom "za natječaj za dodjelu Stipendije Grada Zagreba učenicima s invaliditetom" ili se predaju na istoj adresi u središnju pisarnicu, prizemlje lijevo.
Molbe se dostavljaju isključivo na obrascima koji se mogu podići u Gradskom uredu za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom, Zagreb, Trg Stjepana Radića 1, soba 246, II. kat i na web stranici Grada Zagreba ( www.zagreb.hr ).
Važno je naglasiti kako pravo sudjelovanja na natječaju za dodjelu Stipendije Grada Zagreba imaju studenti koji imaju neprekidno prebivalište u Gradu Zagrebu najmanje tri godine do dana upisa u program za koji se podnosi molba za Stipendiju.