Započinju prijave za ulazak u studentsku udrugu eSTUDENT

eSTUDENT kao jedna od najprestižnijih studenskih udruga na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu i ove godine prima nove članove. Promocija će se održati od 18. do 22. listopada u prostorijama Fakulteta.

I ove godine jedna od najvećih studentskih udruga na fakultetu, eSTUDENT organizira promociju na kojoj će svi studenti moći saznati sve što ih zanima u svezi rada same udruge i načina ulaska u nju. eSTUDENT pokazuje studentima i drugu stranu studiranja pored samih predavanja i polaganja ispita. Omogućit će vam da upoznate mnoštvo novih ljudi, vaših kolegica i kolega, da sudjelujete u radu timova koji se bave različitim projektima za koje ste vjerojatno već čuli ( Case Study Competition, Business Plan Contest, Buddy Network). Prednost članstva u udruzi su i brojni teambuildinzi na koje se ide kao i tulumi udruge. Zato i pozivamo sve studente koji su zainteresirani da se prijave. Također će se na jednom od štandova brucoši moći prijaviti u projekt pod nazivom Buddy Network, gdje stariji studenti pomažu mlađima kako se što bolje snaći na fakultetu.

Promocija će trajati od 18. do 22. listopada 2010. na našem fakultetu, u vremenu od 11 do 15 sati, gdje će biti postavljeni štandovi na kojima će se moći dobiti sve potrebne informacije od članova same udruge.

Prijavu je moguće izvršiti online svaki dan do nedjelje u ponoć (24. lis 2010.) na web stranici udruge (www.estudent.hr ). eSTUDENT