Aktivnosti studentskih udruga namijenjene BRUCOŠIMA

Studentski zbor otrganizira BRUCOŠIJADU, 15. 10. 2010. Financijski klub organizira SOS BRUCOŠ.  Studentska udruga oikos Zagreb pokrenula je aktivnost S BRUCOŠIMA NA KAVU. Za više informacija, kliknite na naslov vijesti!

BRUCOŠIJADA 2010

Dragi brucoši! Pozivamo Vas na službenu Brucošijadu Ekonomskog fakulteta u petak, 15. listopada u klub Roko & Akademija s početkom u 22:00 sata. Samo za Vas nastupa grupa Magazin i to po prvi puta u Zagrebu u novom sastavu. Ovaj događaj službeno je organiziran uz potporu Studentskog Zbora Ekonomskog fakulteta. Stoga, budite dio jedine i prave dobrodošlice našim brucošima! Ulaznice po cijeni od 40 kuna možete pronaći u auli Ekonomskog fakulteta kao i na blagajni kluba.


PROGRAM SOS BRUCOŠ

U studentskoj udruzi Financijski klub pokrenut je program mentorstva pod nazivom SOS BRUCOŠ. Prijavljivanjem u program svaka će brucošica i brucoš dobiti svog mentora. Više informacija OVDJE.


S BRUCOŠIMA NA KAVU

Sjećajući se vlastite izgubljenosti i zbunjenosti prve godine studija želimo pomoći vama, našim novim kolegama i prijateljima da prve teške dane lakše prebrodite.
Sastanci će se održavati jednom mjesečno, krečući od petka, 15. Listopada u 12 sati, u opuštenom raspoloženju. Pijuckat ćemo kavu, grickati kekse i razglabati o studentskim boljkama u Kefi na Fakultetu.
Dolasci nisu obvezni. Nikome se ne moraš javljati oko dogovora mjesta/vremena/teme.
Više informacija na internetskim stranicama udruge www.oikos-zagreb.orgi na Facebook profilu “oikos Zagreb”. 

  pokrenula je aktivnost ". Više informacija

 Studentska udruga Ekonomskog fakulteta u Zagrebu oikos Zagreb studentske udruge Ekonomskog fakulteta u Zagrebu oikos Zagreb  Studentska udruga Ekonomskog fakulteta u Zagrebu oikos Zagreb