Rezultati inicijalnog kruga rangiranja studenata za upis na diplomske sveučilišne studije „Poslovna ekonomija“ i „Ekonomija“

Objavljeni su rezultati inicijalnog kruga rangiranja studenata za upis na diplomske sveučilišne studije „Poslovna ekonomija“ i „Ekonomija“.
Rezultate inicijalnog kruga rangiranja dobit ćete klikom na naslov ove vijesti.

Rezultati inicijalnog kruga rangiranja studenata za upis na diplomske sveučilišne studije „Poslovna ekonomija“ i „Ekonomija“:
 
Rang lista svih studenata – redoviti
 
Rang lista svih studenata – izvanredni
 
Rang lista po smjerovima
 
Kako će se upisna kvota na studijskom smjeru „Financije“ sigurno popuniti, studenti koji se ne uspiju upisati na studijski smjer „Financije“ podnose zamolbu za prijenos prosjeka na rang liste studijskih smjerova gdje je ostalo slobodnih mjesta.
Upisne kvote po svakom studijskom smjeru objavljene su na stranici default.aspx?id=10954gdje možete okvirno izračunati koliko je slobodnih mjesta ostalo na svim ostalim studijskim smjerovima.
Točan broj slobodnih mjesta na ostalim rang listama će se znati kad se provedu svi upisi u ponedjeljak, 18.10.2010. i u utorak, 19.10.2010. godine, a biti će objavljeni na web stranicama i oglasnoj ploči.
Predaja zamolbi za popunjenje slobodnih mjesta na ostalim rang listama u drugom krugu rangiranja moguće je podnijeti u srijedu, 20.10.2010. od 9 do 10h u Urudžbenom uredu.