Student EFZG-a u pobjedničkom timu natjecanja Balkan Case Challenge 2010

Student Ekonomskog fakulteta Zagreb Emanuel Tutek sudjelovao je u završnici ovogodišnjeg natjecanja Balkan Case Challenge i sa svojim timom osvojio prvo mjesto u kategoriji „Erste Group Business Case Competition”. 
Balkan Case Challenge (BCC) je godišnje međunarodno natjecanje koje se temelji na metodi poslovnih slučajeva s naglaskom na zapošljavanju mladog i akademski obrazovanog kadra u regiji. U natjecanju sudjeluju studenti iz sljedećih zemalja: Austrija, Albanija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Crna Gora, Kosovo, Hrvatska, Makedonija, Moldavija, Rumunjska, Srbija i Slovenija.
Student Ekonomskog fakulteta Zagreb Emanuel Tutek, sudjelovao je u završnici ovogodišnjeg natjecanja i sa svojim timom osvojio prvo mjesto u kategoriji „Erste Group Business Case Competition”. Tim je izradio Strategiju lojalnosti potrošača za Erste Grupu u CEE regiji.  Za postignuti uspjeh studenti su osvojili sudjelovanje na “Discover Management Program” na Bledu, Slovenija.
Deseto natjecanje Balkan Case Challenge održano je u Beču od 5. do 10. srpnja 2010., a tijekom tjedna studenti su mogli sudjelovati u Career Day South-Eastern Europe, otvorenju svečanosti dodjele nagrada i desetoj obljetnici natjecanja. Više od 800 studenata prijavilo se na ovogodišnje natjecanje, što je 30% više nego prijašnjih godina, a priliku za sudjelovanje dobilo je 400 visokomotiviranih studenata.
Ekonomski fakultet Zagreb čestita nagrađenom studentu.
Više o BCC-u možete pronaći ovdje www.bcchallenge.org