EDAMBA Thesis Competition 2010 - treća nagrada za dr. sc. Najlu Podrug

Europsko udruženje doktorskih studija (EDAMBA) svake godine nagrađuje najbolje doktorske disertacije iz područja ekonomije i poslovne ekonomije. U velikoj međunarodnoj konkurenciji disertacija dr. sc. Najle Podrug osvojila je treću nagradu.

Europsko udruženje doktorskih studija (EDAMBA) svake godine nagrađuje najbolje doktorske disertacije iz područja ekonomije i poslovne ekonomije. U konkurenciji doktorskih disertacija iz 29 zemalja i 68 sveučilišta, treće mjesto na ovogodišnjem EDAMBA Thesis Competition pripalo je dr. sc. Najli Podrug, višoj asistentici Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, za doktorsku disertaciju „Odnosi uslužnosti između menadžerskih razina u velikim hrvatskih poduzećima“ pod mentorstvom prof. dr. sc. Darka Tipurića.

Sažetak disertacije će biti objavljen u EDAMBA Journal, a dr. sc. Najla Podrug je pozvana primiti nagradu i prezentirati rezultate doktorske disertacije na EDAMBA Annual Meeting u rujnu 2010. godine u Lisabonu. Više o EDAMBA Annual Meetingu 2010 pročitajte ovdje.