Debatni klub EFZG – regrutacija novih članova

Debatni klub Ekonomskog fakulteta u Zagrebu neprofitna je udruga gdje volonterskim djelovanjem organiziranja seminara i konferencija unaprjeđujemo studentski  standard upotpunjujući znanje studenata u vidu stjecanja neformalnog znanja iz područja govorništva i javnog nastupa.
 
Svjesni činjenice kako su obrazovanje i inovacije glavni pokretači u svakom danom smislu od ekonomskog do političkog, edukacijama o verbalnoj i neverbalnoj komunikaciji želimo pružiti novi pogled i kvalitetniji pristup društvenim izazovima mlađih generacija.

Strukturu Debatnog kluba čini 5 timova koji sinergijom svog individualnog djelovanja pridonose ostvarenju glavnih ciljeva udruge.
1) Project Management - Inovativnost i kreativnost ključni su segmenti navedenog tima u osmišljavanju novih te usavršavanju postojećih projekata s ciljem stvaranja kvalitetne podloge za studente u njihovom osobnom i poslovnom razvoju.
2) PR & Marketing - Cilj aktivnosti marketinškog tima je kreiranje cjelokupne slike Debatnog kluba EFZG, njegovo brendiranje i predstavljanje projekata udruge.
Također, izrada svih službenih materijala u svrhu predstavljanja udruge, komunikaciju s medijima te vođenje društvenih mreža kao i službenih stranica udruge.
3) Sales & Sponsorship - Sposobnost prenošenja vizije cjelokupne udruge potencijalnim sponzorima bit je rada članova gdje se slijedom njihovih aktivnosti u konačnici dolazi do sklapanja suradnji i partnerstva s poduzećima.
4) HR & Education - Tim zadužen za edukaciju svih članova, praćenje njihovog osobnog napretka i daljnje usavršavanje, organiziranje tjednih sastanaka kao i neformalnih druženja s ciljem zbližavanja članova
.5) EFZG Debaters - Edukacija o argumentaciji kao srži debate, ali i svakodnevno primjenjivom alatu. Bitan dio rada bit će također organizacija i sudjelovanje na natjecanjima.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem prijavnog obrasca (https://bit.ly/prijavnicaDKEFZG) a ukoliko imate dodatnih pitanja javite nam se na Facebook profilu (https://www.facebook.com/DKEFZG/)."