Business Matchmaker

Drage studentice i studenti,

počele su prijave za studente za sudjelovanje na Business Matchmakeru 2019. koji će se održati 26.3.2019. na Ekonomskom fakultetu – Zagreb s početkom u 9 sati. Intervjui će se održavati u dvoranama 51, 54, 55, 36 i 37.
 
Business Matchmaker je brz i učinkovit način inicijalnog kontakta između studenata i njihovih potencijalnih poslodavaca koji predstavlja izazov za studente i pomaže im pri razvijanju sposobnosti samoprezentacije. S druge strane poslodavcima se nudi mogućnost selektiranja najboljih kandidata na bazi kratkog razgovora putem kojega stječu prvi dojam, a zatim i "dubinskog" intervjua unutar kojega kandidati otkrivaju ostatak lepeze svojih kvaliteta. Studenti koji u prvom dijelu intervjua gdje se upoznaju i prezentiraju poslodavcima kroz 4 minute ostave najbolji dojam kod poslodavca, imaju priliku biti pozvani na 20-minutni intervju u drugom, popodnevnom dijelu događanja.

Organizatori projekta su Ured za savjetovanje i razvoj karijera Ekonomskog fakulteta - Zagreb i studentska udruga eSTUDENT.

Ove godine na Business Matchmakeru sudjeluje 21 poduzeće: 24sata, Addiko bank d.d., Atlantic grupa d.d., ATOS, British American Tobacco, CROATIA osiguranje d.d., Deloitte Savjetodavne usluge d.o.o., DIV grupa d.o.o., EY, INA d.d., Kaufland Hrvatska k.d., KING ICT, KPMG Croatia d.o.o., L'Oreal Adria d.o.o., mStart d.o.o., Philip Morris Zagreb d.o.o., Samsung Electronics Austria Gmbh, SofaScore, Syskit d.o.o., Talentarium d.o.o. i Zagrebačka banka d.d.
 
Prijaviti se možete od 26. veljače do 15. ožujka 2019. na linku: https://bit.ly/2H3ZApI.  Prijaviti se mogu studenti završnih godina Ekonomskog fakulteta – Zagreb.

Prilikom prijave studenti odabiru skupinu u koju se žele prijaviti, a sve informacije o sudionicima i skupinama poduzeća, ali i iskustvima prošlogodišnjih sudionika možete pronaći na web stranici bm.net.efzg.hr.


FOTOGALERIJA