Audicija za nove članove pjevačkog zbora EFZG

Pjevački zbor Ekonomskog Fakulteta Sveučilišta u Zagrebu prima nove članove u svoju zborsku zajednicu. Stoga vas sve pozivamo na audicije koje će se održati  25. i 26. veljače 2020. godine s početkom u 20:00 sati u dvorani 8 Ekonomskog fakulteta - Zagreb.

Nova dirigentica Pjevačkog zbora Sonus Oeconomicus je Danijela Varga. Rođena je u Zagrebu gdje 2015. godine završava Učiteljski fakultet, a 2017. godine upisuje Muzičku akademiju, gdje trenutno studira. Trenutno je zaposlena u Dječjem vrtiću „Mirjam Weiller“. Djeluje kao dirigentica i umjetnička voditeljica Tamburaškog orkestra KUEU „Kaj“ iz Zlatar Bistrice s kojim je na nedavnom državnom natjecanju u Dugom Selu osvojila srebrnu plaketu. Osim PZSO, svoje je umijeće zborskog dirigiranja sjecala i u zboru Da Capo gdje je djelovala kao dirigent-asistent.

Zborski život obiluje raznim druženjima i nastupima te zanimljivim i primamljivim putovanjima.  Bogatim zborskim repertoarom pomiču se granice umjetničkog zborskog stvaralaštva, prevladavaju se jezične i kulturne barijere, stvaraju se prijateljstva za cijeli život. Glazba nas oplemenjuje i povezuje. Dakle, pozivamo vas da se odvažite  i krenete s nama u avanturu zvanu Sonus Oeconomicus!

Veselimo se Vašem dolasku!