26th CROMAR Congress “Looking forward! Marketing from past to future”

U suradnji CROMAR-a (Hrvatske udruge za marketing) i Katedre za marketing Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, 12. i 13. prosinca 2019. godine održat će se 26. CROMAR-ov kongres pod nazivom „Looking forward! Marketing from past to future“.

Riječ je o kongresu u čijoj je pripremi sudjelovao međunarodni programski odbor, a radu Kongresa pridonijeli su domaći i inozemni recenzenti, što je rezultiralo prihvaćanjem 33 rada iz Hrvatske i inozemstva.

Svečano otvorenje Kongresa bit će u četvrtak, 12. prosinca 2019. godine u 10.00 sati, u dvorani 3. Sudionicima Kongresa pozdravnim će se govorima obratiti prof. dr. sc. Jurica Pavičić, dekan Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, doc. dr. sc. Mario Banožić, predsjednik CROMAR-a (Hrvatske udruge za marketing), te voditeljice programskog i organizacijskog odbora Kongresa.

Nakon toga, uslijedit će plenarna sesija tijekom koje će keynote govor održati mr. sc. Marin Pucar, predsjednik Uprave poduzeća Podravka d.d., i to u okvirima teme sesije „Marketing from past to future“.

U petak, 13. prosinca 2019. godine, s početkom u 9.30 sati u dvorani 3, keynote govor održat će gospodin Nikola Vrdoljak, partner u komunikacijskoj agenciji 404, i to u okvirima teme sesije „Looking forward“.

Na Kongresu će tijekom deset paralelnih sesija biti izloženi radovi koji između ostalog tematski pokrivaju područja društvenih medija, metodoloških pitanja u marketingu, upravljanja proizvodom i markom, ponašanja potrošača, marketinga hrane, kao i ostalih specifičnih područja u okviru marketinga.

Tijekom Kongresa bit će podijeljene i nagrade za najbolje studentske radove iz područja marketinga, i to nagrada za najbolji diplomski rad, nagrada za najbolji studentski projekt/poslovni slučaj i nagrada za najbolji doktorski rad.

Dan prije početka Kongresa, u srijedu, 11. prosinca 2019. godine, održat će doktorska radionica pod vodstvom profesorice Mary Brennan (University of Edinburgh Business School), a na radionici će sudjelovati zainteresirani polaznici doktorskih studija.

Službeni jezik Kongresa je engleski.

Više detalja o Kongresu moguće je pronaći na: https://cromar2019.net.efzg.hr