21. godišnji kongres Europske asocijacije za odnose s javnošću - EUPRERA

EUPRERA, najznačajnije europsko udruženje znanstvenika s područja strateškog komuniciranja, ove godine svoj kongres dovodi u Zagreb.

21. godišnji kongres Europske asocijacije za odnose s javnošću (EUPRERA) pod nazivom Radost – korištenje strateških komunikacija za poboljšanje kvalitete života održat će od 26. do 28. rujna 2019. na Ekonomskom fakultetu – Zagreb.

Na konferenciji će sudjelovati znanstvenici, profesori i stručnjaci iz čak 30 zemalja. U 8 paralelnih sesija bit će predstavljeno 60 najnovijih znanstvenih radova koji se bave temom društvenog optimizma i kako ga postići kroz različite životne aspekte, a pomoću strateškog komuniciranja. Kroz panel diskusije bit će predstavljeni izvori radosti i stresa na poslu unutar struke odnosa s javnošću te nacrti doktorskih disertacija studenata iz cijele Europe.

Kongres će otvoriti dva ključna govornika. Boris Jokić će temeljem svojeg iskustva s kurikularnom reformom sudionicima otkriti kako pobuditi pozitivne reakcije u društvu, dok će Ljiljana Kaliterna Lipovčan govoriti o blagostanju u društvu.

Za više informacija o samom kongresu i programu posjetite https://euprera2019.com/